Specialiteiten

Vitello Tonnato

Gesneden van onze kalfsrollade, met tonijnmayonaise en rucola. Per portie gesneden.


Carpaccio

Gesneden van onze eigen gerookte entrecote, met pestomarinade, pijnboompitjes en rucola. Per portie gesneden.


Procureurrollade

Heerlijk gekruide rollade, gemakkelijk te bereiden in de oven. Doe de rollade in een voorverwarmde oven op 120 graden Celsius en verwarm de rollade tot een kerntemperatuur van 64 graden Celsius. Wij bieden kleine kernthermometertjes aan.

Buikspek

Heerlijk gekruid buikspek, vol van smaak. Verwarm het vlees ca. 2,5 uur in de oven op 125 graden Celsius.

Heyde Hoeve procureurrollade


Heyde Hoeve buikspek


Rosbiefrollade

Heerlijk zacht rundvlees, lekker gemarineerd en gekruid. De rollade is eenvoudig te bereiden in de oven. Zowel koud als warm erg lekker.

Mini rosbief

Heerlijk zacht rundvlees met een mediterrane marinade. Even 2 keer 2 minuten bakken en u waant zich aan de Middelandse zee.
Lekker met bijvoorbeeld aardappelwedges en haricots verts.

Gerookte entrecote

Een bijzonder broodbeleg. Heerlijk zacht.
Wordt ook gebruikt als carpaccio! Een echt topper uit ons assortiment.



Beenhammetjes

Diverse soorten, bijvoorbeeld met honing-mosterdmarinade. Een zoete kruiding met een bite.

Carpaccio rollade

Heerlijk zacht rundvlees gevuld met een knoflookmarinade, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.

Carpaccioburger

Mager rundvlees met ongedroogde tomaten, pijnboompitten en carpacciokaas, gekruid met pestomarinade. De carpaccioburger weegt ongeveer 100 gram. Even 5 minuten bakken in de pan of op de barbecue. De carpaccioburger smaakt licht rose op zijn best.

Varkenshaas a la Graisse

Een varkenshaas omwikkeld met gerookt spek en ingesmeerd met een heerlijke Mediterraanse marinade. Per stuk ca. 150-200 gram. U kunt de varkenshaas ongeveer 15 minuten zachtjes bakken in de koekenpan en daarna ervan smullen!
Lekker met bijvoorbeeld gebakken aardappelen en salade.

Biefhaasjes

Een heerlijke biefstuk in de vorm van een varkenshaas. Heerlijk gekruid en lekker met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes, sla en boontjes.
De biefstuk weegt ongeveer 165 gram. U hoeft de biefstuk alleen even 2 keer 2,5 minuut te bakken.
Het is belangrijk de biefstuk op tijd uit de koeling te halen; anders is de binnenkant van de biefstuk na het bakken nog veel te koud.

 

 


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.