Slager Krimpen aan de Lek

Vleesverwerking: Voordat een stuk vlees bij u op het bord ligt, moet er eerst wat mee gebeuren. We willen er niet altijd bij stilstaan, maar dat stukje vlees op ons bord was tenslotte ooit een dier. Deze verwerking van dier tot vleesproduct wordt uitgevoerd door de vleesgroothandel. Het vlees wordt versneden en bewerkt tot allerlei vleessoorten en vleeswaren. Voorbeelden hiervan zijn rood vlees, shoarmavlees, plakken ham.

Vleesleverancier

Nadat het vlees versneden en bewerkt is, is het natuurlijk wel de bedoeling dat het ook bij de consument op het bord komt te liggen. Als particulier kun je je vlees niet rechtstreeks bij een vleesgroothandel kopen. Een vleesgroothandel levert aan grootverbruikers zoals supermarkten, slagerijen en zorginstellingen. U als consument kunt het vlees dat geproduceerd is in de vleesgroothandel dus kopen bij de supermarkt of slagerij. Daarnaast levert een vleesleverancier horeca vlees aan horecabedrijven. Horeca vlees is vlees van een uitstekende kwaliteit, al dan niet met een keurmerk.

Halal vlees

Een vleessoort die de afgelopen jaren steeds populairder geworden is, is halal vlees. Halal vlees is vlees van een kip, rund, lam of kalf, geslacht volgens de riten van de islam.

Groothandel vlees halal

Om ervan verzekerd te zijn dat het vlees halal geslacht is, zijn er speciale groothandels voor halal vlees. In deze vleesgroothandels wordt enkel op halal wijze vlees geslacht. Ook wordt hier geen varkensvlees verwerkt, omdat het varken volgens de Islam een onrein dier is. Het is voor Moslims verboden om varkensvlees te eten of producten waar varkensproducten in zijn verwerkt. Een halal vlees groothandel levert haar vlees en vleesproducten vooral aan islamitische slagerijen en aan de horeca. Tegenwoordig is halal vlees ook steeds vaker terug te vinden in de schappen van de “gewone” supermarkten. Halal geslacht vlees moet voorzien zijn van een halal certificaat.

Groothandel vlees halal

Bent u voor uw horecabedrijf of onderneming op zoek naar een halal vleesgroothandel in Den Haag? Dan heeft u de keuze uit meerdere aanbieders. Wij adviseren u om online te zoeken naar een goede halal vleesgroothandel


Vleesgroothandel in de buurt van "Krimpen aan de Lek"

Bent of kent u een Vleesgroothandel in Krimpen aan de Lek? Meld een bedrijf gratis aan